24 January, 2011

BOTOLOGI HI-TEA ...5 Hari Lagi!


Jadikan ia sebagai medan pertemuan dan perkenalan sesama insan dan bersama-samalah kita meriahkan event yang pertama kali diadakan pada tahun 2011 ini sambil bersantai menikmati minum petang. BR pun dijangka hadir sekiranya tiada aral melintang insyaAllah.


Tarikh : 29 Jan 2011 (Sabtu)
Masa : 3.00 ptg - 7.00 ptg
Bayaran : RM10 seorang

Berbagai acara telah dirancangkan seperti slide show, gerai jualan, free gift, t-shirt dan sebagainya. Untuk maklumat lanjut pembaca bolehlah ke: Hobi En. Mat


Pelan Lokasi :

Seperti mana kata penganjur (En. Mat, Bro Lop dan rakan-rakan) : "gerai takde, tetapi kolektor akan membuka bonet bagi menjual barangan jualan yang berlebihan, yang tidak muat utk dimasukkan ke dalam almari masing-masing, kira ala-ala car boot sale botol , antik dll."

Kepada rakan-rakan dan pembaca yang pernah bertanya melalui email dan juga catatan komen mengenai barang-barang yang telah BR paparkan di blog ini, dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa pada hari tersebut (sebagai memeriahkan lagi acara) BR akan membuat Stock Clearence di mana sekiranya ada di antara pembaca dan rakan-rakan bloggers yang meminati atau ingin memiliki apa juga barang-barang yang pernah dan akan BR paparkan di blog ini, bolehlah kita deal di bonet kereta nanti sambil berkenal-kenalan mesra...

Dengar khabar petak car boot sale telah habis ditempah, tapi tak mengapa, di mana-mana pun boleh open boot... He.. he..

Anda bolehlah memberitahu BR di ruangan komen atau e-mailkan hajat (barang yang dihajati) supaya lebih memudahkan BR membawanya nanti.


Jumpa di sa.. na..! ...I follow...


8 Any comments?:

Nulia said...

wah ...sounds interesting ... bit i cant go there ,,,hurrm.....

iaryylr said...

Bro, pening jugak nie, hati nak pergi tapi timing tu ada sikit problem. Mungkin sempat datang membeli belah dan makan ala carte tak sempat hi tea ,Jumpa disana! InsyAllah, saya pun tak tahu nak order apa he he he..

en mat said...

bro BR, petak akan saya usahakan, no worries mate.

Blues Riders said...

BR to Nulia:
why???

BR to bro ia:
bleh jumpa di alam realiti pula, sekejap pun tak apa.. nk pelbagai gelas sunquick? selori nnti BR bawa hehe..

BR to en mat:
thanks en mat. sj suka2 gathering dgn rakan2..

lina@happy family said...

Sayang saya tinggal jauh dari sana...

zmah said...

Wah!ada sale lah...

Anonymous said...

Saya ada botol lama untuk di jual...blh jual di kelab bie x..???

Blues Riders said...

boleh.. dialu2kan..

Related Posts with Thumbnails
 

'http://bluesriders.blogspot.com @ shabramli@gmail.com'