12 September, 2010

Gambar Juga Kadangkala Mengelirukan..


Gambar ini telah diambil daripada akhbar Utusan Malaysia bertarikh 31.08.2010 di mana menunjukkan mantan Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersama sebahagian ahli Kelab Vendor Petronas pada majlis berbuka puasa di Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya pada 30.08.2010 yang lalu.


Sekali pandang pada gambar ini sememangnya tiada apa pun yang aneh.


Tetapi apabila direnung betul-betul didapati seolah-olah tangan salah seorang ahli Kelab Vendor Petronas yang berada di belakang Tun sedang meletakkan tangannya dengan penuh santai di atas bahu Tun walaupun sebenarnya beliau TIDAK berbuat demikian. Itulah yang BR maksudkan bahawa kadang-kala gambar juga boleh mengelirukan...


4 Any comments?:

zacky ~786~ said...

btol x2.. keliru x2..!

farisazmi said...

btl 2

AWAN FANTASIA said...

tue la..nampak mcm letak atas bahu Tun je..tpi if letak btul2 pun,apa salahnye..Tun kan berjiwa rakyat...hehe..just kidding..

www.awan-fantasia.blogspot.com

*cimOt* said...

1st time tengok without spek nmpk mcm org tu pulas telinga tun..
2nd time bwu aq cam tengok dekat2..

Related Posts with Thumbnails
 

'http://bluesriders.blogspot.com @ shabramli@gmail.com'